Leta i den här bloggen

2011-02-19

Mora-Säter 0-6 (U11)

Säter vinner matchen mot Mora i FM Mattsson-arena i Mora på lördagsförmiddagen med 6-0 mycket tack vare storstilade insatser av målvakterna nr 31 Adam Lindholm (första perioden) och nr 34 Philip Gustafsson (andra perioden) samt ett i övrigt gediget försvarsspel av samtliga backar.

MIKs snygga klubbmärke med Sankt Mikael och draken:

Målen:
i första perioden:
-0-1 efter 5:07 nr 62 Rasmus Hadin efter en fin öppnande passning från nr 63 Hannes Andresson
-0-2 efter 13:54 nr 62 Rasmus Hadin efter en snygg passning från nr 4 Joakim Grundström som passar i sidled ensam med målvakten
-0-3 efter 15:02 nr 4 Joakim Grundström
i andra perioden:
-0-4 efter 9:59 nr 63 Hannes Andersson (Säter en man utvisad!)
-0-5 efter 10:44 nr 20 Willy Björkman på retur efter skott från nr 4 Joakim Grundström (Säter fortfarande en man mindre på isen!)
-0-6 efter 14:30 nr 62 Rasmus Hadin som hårt trängd skjuter ett skott som styrs utanför målvaktens högra stolpe. Rasmus fortsätter runt målet och lägger in pucken "köksvägen" i det övergivna målet.

Nr 63 Hannes Andersson är kapten för dagen:

Matchbilder

2011-02-10

Skogsbo-Säter 8-2 (U11)

Kvällens match i Outokumpu-hallen i Skogsbo vinner Skogsbo med 8-2. Säter är hyfsat med fram till att Skogsbo gör 5-2 genom nr 8 Maja Nyhlén Persson 12:23 in på andra perioden.
Säters mål:
- 2-1 efter 6:02 genom nr 5 Albin Höglund efter fint förarbete av nr 4 Joakim Grundström:

- 4-2 efter 10:00 i period 2 genom nr 6 Adam Bäckehag

Matchbilder

2011-02-05

Borlänge-Säter 2-7 (U11)

Match i Maxi-hallen i Borlänge. Säter vinner ganska enkelt tll slut med 7-2 efter fem (5!) mål från nr 4 Joakim Grundströms klubba samt ett vardera av nr 23 Hannes Proos och nr 63 Hannes Andersson. Målvakterna nr 60 Wilgot Orr (svart hjälm) och nr 34 Philip Gustafsson (vit hjälm - första delen av andra perioden) svarar bägge för utmärkta insatser.