Leta i den här bloggen

2010-10-17

Säter-Hedemora 3-3 (U11/12)

Första matchen i U11/12-serien går mot Hedemora i Milko Arena i Säter. U11/12-laget består till största delen av spelare från U11-laget. Säter lyckas nå oavgjort 3-3 efter underläge med 0-3 efter halva första perioden. Genom en stark arbetsinsats av hela laget och suveränt målvaktsspel av Philip Gustafsson tar sig Säter tillbaka in i matchen.

Laget samlat runt Philip i Sätermålet inför matchen:

Bilder från matchen finns här

2010-10-16

Säter-Hedemora 11-1 (U11)

Säter vinner dagens hemmamatch i Milko Arena mot Hedemora med 11-1.

Domarna, sekretariatet och publiken är på plats:

2010-10-09

Säter-Mora 5-1 (U11)

Säsongens första seriematch i U11-serien. Motståndare är Mora IK. Matchen går i Milko Arena i Säter på lördag förmiddag. Matchtiden är nu 2x20 minuter med flygande byten och 2-minuters utvisningar.

Säter vinner den ändå ganska jämna matchen till slut med 5-1 efter genomgående fina insatser.

Glada Säterspelare efter 5-1-vinsten:

2010-10-02

Milko Cup U11 Leksand-Säter 4-3

Final i Milko Cup U11 2010 mellan Leksand och Säter.

Lagen gör entré i stroboskopljus till dånande discomusik:

Ronja sjunger nationalsången "Du gamla du fria" assisterad av Tilda och lillasyster Saga:

Jag tänker inte på att jag kan filma HD-video med kameran förrän i slutet på sången. Här kommer i alla fall "... ja jag vill leva jag vill dö i Norden"

Nr 6 Adam Bäckehag kvitterar till 1-1 efter 6:51 med ett snyggt skott, ivrigt påpassad av Leksands nr 9 Marcus Karlberg och nr 7 Axel Bergkvist - med uppdrag att "ta hand om Adam":

Nr 62 Rasmus Hadin reducerar till 2-3 5:45 in på andra perioden:

Nr 6 Adam Bäckehag reducerar till 3-4 efter 16:03 av andra perioden hårt uppvaktad av Leksands nr 7 Axel Bergkvist. Knappt två minuter återstår av matchen:

Leksandspelarna jublar efter slutsignalen och seger med 4-3:

Leksands nr 9 Marcus Karlberg blir den store matchvinnaren för Leksand med tre mål (1-0, 2-1 och 3-1) samt assist till 4-2-målet. Här får han lyfta segerpokalen:

Fler bilder från matchen finns här

Milko Cup U11 Djurgården-Brynäs 8-2

Djurgården tar bronset i cupen efter vinst mot Brynäs med 8-2.

Milko Cup U11 Säter-Djurgården 7-0

Säter vinner semifinalen mot Djurgården ganska lätt med 7-0 efter att Säters nr 6 Adam Bäckehag gör tre mål på 19 sekunder nio minuter in på första perioden. Säter går därmed ifrån till 4-0. Adam gör ytterligar två mål efter några minuter och Säter leder med 6-0 efter första perioden. Säters målvakt nr 34 Philip Gustafsson bidrar starkt till segern genom lysande målvaktsspel.

Nr 32 Arvid Pålebo gör 1-0 för Säter genom ett snyggt dragskott efter 2:17:

Nr 6 Adam Bäckehag gör 6-0 för Säter 13:03 in på första perioden:

Säters målvakt nr 34 Philip Gustafsson räddar ett friläge:

Fler bilder finns här

Milko Cup U11 Brynäs-Säter 3-3

Nästa match i grupp A går mot Brynäs som tidigare vunnit mot Ludvika med 8-3. Eftersom Säter vunnit mot Ludvika med 10-1 räcker det med oavgjort mot Brynäs för att vinna grupp A och gå till semifinal mot tvåan i grupp B. En förlust mot Brynäs är ingen katastrof eftersom man i alla fall är klar för semifinal - i så fall mot segraren i grupp B.
Den jämna matchen slutar oavgjort 3-3 och Säter får därmed möta Djurgården - som blir tvåa efter Leksand i grupp B - i ena semifinalen. Brynäs får möta Leksand i den andra semifinalen.

Brynäs nr 9 Fabian Zimmerhofer sätter 2-2 efter 4:00 in på andra perioden:

Säters nr 6 Adam Bäckehag sätter 3-2 till Säter - tid 4:35 i andra perioden:

Fler bilder från matchen Brynäs-Säter finns här

Milko Cup U11 Säter-Ludvika 10-1

Milko Cup U11 i Milko Arena i Säter startar med matchen Säter-Ludvika redan klockan 8 på lördagsmorgonen. Säter vinner med 10-1.

I cupen deltar även lag från Borlänge, Leksand, Brynäs och Djurgården.