Leta i den här bloggen

2009-11-29

Leksand - Säter 4-4

Match i LRF-hallen intill Ejendals Arena i Leksand. Leksand startar piggast och ser ut att gå mot en säker seger. Säterpojkarna kommer igång efter en ovanligt trög inledning, tar över kommandot i andra perioden, lyckas kvittera och är till slut inte långt från segern.
Dagens målvakt - nr 1 Joakim Grundström:

Laget samlat vid målvakten:

Leksand startar i högt tempo. Säter hänger inte med. Farlig chans för Leksand. Skott strax utanför krysset:

Målskytten med okänt nr:

Säter börjar sätta emot lite bättre. Nr 10 Rasmus Hadin kommer i fint läge framför Leksandsmålet ... :

... och drar en backhand ... :

... i mål! 3-1 efter 12:16 :

Säter jobbar fram fler chanser. nr 10 Rasmus Hadin kommer till skott igen ... :

... målvakten räddar och lyckas ta hand om returen :

Leksandspelarna försvarar sin målvakt:

Säter reducerar tll 3-2 1:15 in på andra perioden. Målskytt nr 3 Andreas Johansson. Fotografen var tyvärr inte på plats efter periodpausen:

Leksand får en bra chans genom nr 25? men Joakim Grundström i Sätermålet gör en kanonräddning:

Därefter har Säter tre fina chanser. Nr 3 Andreas Johansson fri men når inte pucken:

... men målvakten håller pucken:

Kvitteringen kommer till slut. Nr 10 Rasmus Hadin kommer loss mellan två försvarare ...:

... Leksand kontrar ...:

... och nr 27 skjuter 4-3 för Leksand efter 13:29. En sekund innan avblåsningen för spelarbyte. Snacka om otursögonblick för Säter:

Men Säter ger inte upp. Nr 11 Adam Bäckehag får en fin passning från nr 3 Andreas Johansson och skjuter ... :

... mål! 4-4 efter 14:48 :

Adam jublar:

Strax efteråt skjuter Adam ett fint skott ... :

... som Leksandsmålvakten lyckas rädda med visst besvär:

Leksand toppar laget i sista bytet och lyckas vaska fram några chanser men med bra målvaktsspel från Joakim Grundström och fina kämpatag från hela femman lyckas Säter hålla emot. Matchen slutar 4-4. Tack för en spännande och underhållande match!: